Biegowelove.pl

informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Wiodący tajscy dostawcy przygotowują najwyższej jakości składniki na wydarzenie gastronomiczne w Bangkoku

Wiodący tajscy dostawcy przygotowują najwyższej jakości składniki na wydarzenie gastronomiczne w Bangkoku

Misja zrównoważonego rozwoju

Plany zrównoważonego rozwoju Evian, słynnej francuskiej marki wody mineralnej, dobrze wpisują się również w funkcję charytatywną.

„Stowarzyszenie Charytatywne Szefów Kuchni w Bangkoku to dobre wydarzenie do zaprezentowania naszego produktu. Wydarzenie to stanowi dobre połączenie najlepszych szefów kuchni na świecie i szerzy przesłanie naszego produktu w Tajlandii – połączenie czystego i wyjątkowego minerału.” „Nasze źródło jest w 100% naturalny, a nasza praca zaczyna się od ochrony źródła i nie brania więcej, niż natura może dać.”

Zrównoważony rozwój leży u podstaw misji Evian, skupiającej się na ochronie i zapewnianiu jakości produktów przy jednoczesnym zmniejszeniu jego wpływu na emisję dwutlenku węgla. Celem firmy jest to, aby do 2025 roku opakowania PET pochodziły w 100% z recyklingu, wykorzystywały biopaliwa w transporcie i uzyskały certyfikat B Corp w celu spełnienia wysokich standardów przejrzystości społecznej i środowiskowej.

Dusida Mirasree, starszy menedżer sprzedaży, Premium Food (Thailand) Co., Ltd.

Szczęśliwi nowicjusze

Dusida Merasri, starszy menedżer ds. sprzedaży w firmie Premium Food (Thailand) Co., Ltd. również wyraziła swoją wdzięczność za udział w tym wydarzeniu.

„Będzie to nasz pierwszy raz, kiedy dołączymy do Chef Charity i po raz pierwszy zobaczymy, jak sławni szefowie kuchni przekształcają nasze produkty w wyśmienite kreacje kulinarne” – powiedziała.

„To wydarzenie daje nam możliwość zbudowania silniejszych relacji przy jednoczesnym wspólnym celu, jakim jest wspieranie ludzi w tej branży i wspólne zapewnianie jej sukcesu.”

Rasmus Pohl, dyrektor ds. win, wyrobów tytoniowych i alkoholi w Central Food Retail w ramach Central Retail

Idealne połączenie

Tops Wine Cellar przedstawia swoją własną historię, a Rasmus Poll, dyrektor ds. wina, tytoniu i alkoholi w Central Food Retail w ramach Central Retail, wybiera najlepsze wina do 10-daniowej kulinarnej ekstrawagancji wydarzenia.

„Jesteśmy bardzo wymagający, jeśli chodzi o wino. Podczas tego lunchu wybraliśmy winiarnie rodzinne i butikowe i skupiliśmy się na nich. Wśród starannie wyselekcjonowanych win gwiazdą, którą z dumą prezentuję, jest jedno z naszych win z niemieckiej rodziny winiarskiej, – powiedział. Winiarnię prowadzi obecnie siódme pokolenie rodziny.

READ  Dlatego jestem podekscytowany Galaxy S22 FE zasilany przez MediaTek

11. edycja lunchu zbierającego fundusze odbędzie się 17 lutego w hotelu Mandarin Oriental w Bangkoku. Po czteroletniej przerwie spowodowanej pandemią wydarzenie zostanie wznowione w 2024 r., a jego celem jest zbiórka pieniędzy dla szpitali zrzeszonych w Fundacji Debaratana Vijanukula oraz wsparcie potrzebujących dzieci w odległych rejonach Tajlandii.