Biegowelove.pl

informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub przesyłania strumieniowego za darmo w USA i Kanadzie Liga Narodów UEFA 2022-2023

Europejska Liga Narodów

Belgia będzie gościć Polskę w drugiej rundzie grupy A4 Ligi Narodów UEFA. Tutaj dowiesz się, kiedy, gdzie, o której godzinie i jak oglądać lub streamować tę grę za darmo w USA i Kanadzie.

Romelu Lukaku z Belgii (po lewej) i Robert Lewandowski z Polski (po prawej)
© Lawrence Griffiths i Martin Rose / Getty ImagesRomelu Lukaku z Belgii (po lewej) i Robert Lewandowski z Polski (po prawej)

Polska odwiedzę Belgia w czym będzie ich? drugi mecz W tym Europejska Liga Narodów Komplet A4. Tutaj znajdziesz wszystko, co musisz wiedzieć o tej grze, na przykład kiedy, gdzie, o której godzinie i jak oglądać lub przesyłać strumieniowo za darmo w USA. Możesz oglądać dalej dazn Jeśli jesteś w Kanadzie.

Pierwszy mecz wywołał głębokie zaniepokojenie gości. Zostało tylko kilka miesięcy do startu Mistrzostwa Światazespół taki jak ten z Belgia który miał być jednym z głównych kandydatów spadł 4-1 do Holandia. Ten mecz ujawnił braki w belgijskiej drużynie narodowej, które bez wątpienia należy jak najszybciej skorygować.

w przypadku, gdy PolskaZadebiutowali z bardzo trudnym zwycięstwem nad nimi Walia. Mimo że udało im się odwrócić to, co początkowo było zwycięstwem 1:0 nad Walią i wygrać mecz 2:1, Polacy również wykazali wady w swojej grze. Niewiele zostało do rozpoczęcia Katar 2022więc te gry powinny poprawić poziom.

Belgia vs Polska: historia

to jest Liga Narodów UEFA 2022-2023 gra pomiędzy belgijskimi i Polska który odbędzie się w Stadion Króla Baudouina W Brukseli w Belgii zostanie zagrany Środa, 8 czerwca o 14:45 (ET).

Belgia vs Polska: czas po stanie w USA

ET: 14:45
CT: 13:45
MT: 12:45
PT: 11:45

Kanał telewizyjny w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie, aby obejrzeć mecz Belgia-Polska

Belgia A Polska zagrają w to 2022-2023 Liga Narodów UEFA Mecz odbędzie się w środę, 8 czerwca o 14:45 (czasu wschodnioamerykańskiego) i będzie transmitowany w dniu dazn W Kanadzie i Stanach Zjednoczonych pod adresem: Fox Sports 1, Foxsports.com, ViX, FOX Sports App.

READ  Jarosław Susan został wydalony z Muzeum Polskiego Sztuki