Biegowelove.pl

informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Prezentacja Capcom ma się odbyć w przyszłym tygodniu i będzie zawierać aktualizacje wcześniej ogłoszonych gier

Capcom potwierdził, że Capcom Showcase odbędzie się w poniedziałek 13 czerwca i zapewni aktualizacje i nowe szczegóły dotyczące wcześniej ogłoszonych gier.

Udostępnij wiadomości Capcom na Blog, Ogłaszamy, że nadchodząca transmisja potrwa około 35 minut i odbędzie się 13 czerwca o godzinie 15:00 PT / 18:00 ET / 23:00 GMT. Jeśli jesteś w Australii, oznacza to 8 rano czasu wschodniego.

Chociaż nie wspomniano konkretnie o grach, możemy dowiedzieć się więcej o Street Fighter 6, Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village VR lub DLC, Resident Evil Re: Verse, Monster Hunter Rise: Sunbreak i nie tylko.

Dla porównania, Capcom zorganizował demo na E3 2021, a program potwierdził, że Resident Evil Village DLC jest w fazie rozwoju, Resident Evil Re: Verse zostanie wydany w lipcu 2021 (przełożony), zawartość popremierowa dla Monster Hunter Rise i Monster Hunter Stories 2 i więcej.

Capcom Showcase będzie częścią Summer of Gaming IGN i dołączy do June Stack, podczas którego zobaczymy także Netflix Geeked Week, Sonic Central, Black Voices in Gaming, IGN Expo, Xbox & Bethesda Showcase oraz PC Gaming Show.

Najnowsza wersja PlayStation była tak wielkim show dla gier Capcom, że pojawiła się w Street Fighter 6, Resident Evil 4 Remake i Resident Evil Village VR, że mogła utorować drogę do tego, co zobaczymy w Capcom Showcase.

Adam Pankhurst jest autorem wiadomości dla IGN. Możesz śledzić go na Twitterze Umieść tweeta i dalej Skurcz.

READ  ZIP Windows 10? Microsoft może zaprezentować Windows 11 za kilka tygodni