Biegowelove.pl

informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Drugi rok Hitman 3, w tym nowy tryb, zostanie ujawniony 13 stycznia

Wiemy trochę o drugim sezonie Hitman 3 będzie zawierać, Łącznie z Debiut wirtualnej rzeczywistości na PC, coś o nazwie Elusive Target Arcade i pojawienie się niejakiego Mr. Śledzenie promieni. Wszystko to zostanie ujawnione na poważnie w ciągu zaledwie kilku dni, wraz z „The Stream Revealed” 13 stycznia.

O 6:00 PT / 9:00 ET / 15:00 CET w YouTube pojawi się IOI Wszystko, co jest poza, a także zupełnie nowy tryb gry, „inne ogłoszenia, niespodzianki i nowe strzały”.

Drugi rok Hitman 3 został ogłoszony w listopadzie, a producent IO Hakan Abrak obiecał „nowe mapy, nowe historie i nowe tryby”. [and] Nowe sposoby gry”. Osobiście nie interesuje mnie ray tracing, ale rzucam fajnymi nożami w ludzi w VR, a cokolwiek daje mi kolejny powód do ponownego odwiedzenia niesamowitych poziomów Hitmana.

I są cudowne. Hitman 3 był doskonałą trzecią grą w doskonałej trylogii i w pewnym sensie prawie tak dobry, jak seria. Nazwij to RPS Jedna z naszych ulubionych gier 2021:

A poza tym każda przygoda ma swój smak. Część pierwsza była głęboka, część druga była szeroka, a część trzecia… dziwne? Ma piaskownice pełne zabójczego potencjału, ale ukrywa je za dziwnymi strukturalnymi zmianami. Jeden poziom blokuje cel w tajemnicy morderstwa. Inny stawia cię przeciwko grupie nieznanych bandytów, których musisz wywęszyć w bełkoczących dźwiękach. Później wcielisz się w role rywalizujących ze sobą obiektów lub pomożesz asystentowi AI – ten ostatni w wycieczce do argentyńskiej winnicy, która może zakończyć się świetną chwilą na parkiecie.

W szczególności nie mogę się doczekać, aby dowiedzieć się więcej o przyszłości gry Ponieważ do gry o Jamesie Bondzie od IO Interactive podobno jeszcze daleko.

READ  WhatsApp wyświetla ukryte zdjęcia i filmy na Androidzie