Biegowelove.pl

informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Transmisja na żywo Genshin Impact 2.4 na

Wiemy już, kiedy odbędzie się transmisja programu specjalnego na żywo Efekt Jinshin 2.4 Pojawi się aktualizacja. MiHoYo będzie go trzymać dzień po Bożym Narodzeniu. 26 grudnia 2021 r. o godz. 4:00 PT / 7:00 ET / 13:00 CET pojawią się nowe szczegóły dotyczące postaci, wydarzeń i lokalizacji. Ludzie mogą ustawić go do oglądania Skurcz. Jednak archiwum prezentacji pojawi się w youtube po emisji. (Zdarza się to regularnie, jak widać w pliku 2.3 jeden tam.)

Chociaż nie znamy wszystkich szczegółów dotyczących tego, co może wyjść, miHoYo przedstawił kilka nowych funkcji Efekt Jinshin 2.4 Treści przed emisją na żywo Programu Specjalnego. na przykład, Shine i Yoon Jin powinno się pojawić. Są to dwie nowe grywalne postacie. Obaj używają broni drzewcowej. Jednak wczesne informacje wskazują, że Shenhe będzie pięciogwiazdkową postacią Cryo. Yun Jin byłby czterogwiazdkowym użytkownikiem Geo. Ten ostatni pojawił się nawet w Zwiastun filmu Game Awards 2021.

Wiemy też o drobnych zmianach. tam będzie Nowe nadchodzące codzienne zadania prowizyjne. Pojawią się również niektóre funkcje poprawiające jakość życia dla tych zadań. Pojawią się również nowe meble Serenitea Pot.

Efekt Jinshin Dostępne na PS4, PS5, PC i urządzenia mobilne. W przygotowaniu jest wersja na Nintendo Switch. o godz. 4:00 PT / 7:00 ET / 13:00 CET 26 grudnia 2021 r., Efekt Jinshin 2.4 Pojawi się transmisja na żywo specjalnego programu.

READ  Transmisja na żywo „Emergency Meeting” ujawnia nowe role, kosmetyki i zakupy w aplikacji